Vrijdag

Vandaag is het 18 jaar geleden dat mijn jongste zus is overleden en Henriette in Canada, voor mijn gevoel mijn 2e moeder, is vandaag jarig. Verdriet en vreugde dicht bij elkaar. 

Stephan en Kristy hebben het druk vandaag op de farm, zij moeten alles klaarmaken en zorgen dat alles in orde is, want vanaf morgen hebben zij een week vakantie. Wim en ik gaan vandaag naar Walhalla, een historisch dorp, 1½ uur rijden van Longwarry af. Het is een mooie route door de bergen. 

 Er is een klein koffietentje waar je ook nog buiten kan zitten, dus tijd voor koffie voor ons. De zon schijnt, het is een lekkere temperatuur, dit is vakantie!

Het is een weg die doodloopt op het einde van het dorp, dus ook weer dezelfde weg terug. Maar je ziet de natuur van de andere kant en dat is weer opnieuw mooi.

We eten tussen de middag wat in Traralgon en gaan nog even aan in Warragul. Dan terug naar Stephan en Kristy en ons klaarmaken, we willen rond 18.00 uur bij Jasper zijn. Stephan en Kristy zijn nog niet helemaal klaar en komen dan ook iets later. We zijn vanavond uitgenodigd bij de vrienden van Jasper om samen te eten in het restaurant van de golfclub. Steph komt vanuit Melbourne en alle andere zijn er ook. We hebben een tafel van 13 personen. Heerlijk gegeten, gedronken en ons heel welkom gevoeld in de groep. Het was een super gezellige avond. We slapen vannacht bij Jasper in Warragul en morgenvroeg weer terug naar Stephan en Kristy!

A Weijs

18 februari 2018

Hallo Jeanny en Wim, Heb jullie blog met belangstelling gevolgd. Wat een prachtige belevenissen voor jullie en dito foto's. Kunnen helemaal inleven wat jullie zoal gezien hebben super! Ook zal het voor je beiden wal heel speciaal zijn daar bij de kinderen. Geniet nog maar even en voor straks een behouden terugreis


Jeanny Jenniskens

18 februari 2018

Dank je wel Toon!


Reageer op dit bericht