Zaterdag

Vanmorgen even een boterham gegeten bij Jasper en toen terug naar Stephan en Kristy. Even omkleden en dan gaan we naar Narre Warren waar we gaan brunchen. We lopen daarna nog wat door de shoppingmall, altijd leuk om in een ander land winkels te bekijken. Dan nog even naar de Dutch shop, voor wat speciale Nederlandse levensmiddelen. We rijden terug naar huis, want vanmiddag komt de broer van Kristy, Ruud en zijn vriend Marco, voor enkele dagen op bezoek. Zij hebben al een aantal weken in het noorden van Australië rondgetrokken en nu de laatste dagen komen ze hier. Wij gaan nog wat rondrijden en proberen nog wat mooie foto's te maken.

We rijden de bergen in vlak bij Longwarry en opeens komen we op een gravel road die 8 km lang was. Doen of niet doen? De weg ziet er redelijk uit, dus laten we het maar wagen.  Dat valt vies tegen, het worden er 23 km en dat vraagt veel stuurmanskunst om alle gaten en kuilen ter vermijden. Eigenlijk zijn we echt verdwaald en weten niet waar we zijn en waar we uitkomen. En dan opeens maakt een kangaroe alles goed. Het is niet voor niets geweest!

Hij staat netjes langs de kant van de weg en wil wel gefotografeerd worden

In totaal hebben we er wel een stuk of 6 gezien, maar niet allemaal wilden ze op de foto.

De kangaroes kunnen ook van de lijst worden afgestreept! Het is al bijna 18.00 uur als we weer terug zijn en Ruud en Marco zijn er al. Het is een hartelijk weerzien en dit dan in Australië. De laatste keer dat we hun gezien hebben was met de uitzending van All you need is Love, waar de ouders van Kristy over hun reisverslag naar Stephan en Kristy in januari 2017 vertelden.

Even opfrissen en dan gaan we samen eten in een restaurant in Warragul. Het eten is heerlijk en gezellig om samen weer bij te kletsen. Het was een mooie avond!

 

 

Toy

18 februari 2018

Hey reizigers, altijd spannend wel of niet doen. Uiteindelijk goed gegaan dus. Leuk om jullie verslagen te lezen. Wat een belevenissen en tussendoor natuurlijk van die momentjes die je weer even naar het gewone leven leiden en dat is ook goed daar even bij stil te staan. Ga lekker verder met genieten😘


Jeanny Jenniskens

18 februari 2018

Dank je wel Toy!


Reageer op dit bericht