Zondag

Vanmorgen samen ontbeten.

Wim en ik gaan vandaag naar Mount Baw Baw en Stephan en Kristy gaan met Ruud en Marco naar familie in de buurt van Pakenham. Het is vandaag weer een prachtige dag en lekker warm, 27 graden, dus fijn om er een dagje opuit te gaan. Als we al een eind gereden hebben komen we op een gravelroad die 28 km lang is maar goed te rijden. Onderweg komen we bij de Tanjil River waar ontzettend grote keien liggen en boomstammen die in de winter van de berg afkomen.

Jammer dat je niet naar beneden kan lopen, maar er is absoluut geen mogelijkheid om beneden te komen, het is erg diep en geen pad.

Normaal als je boven op een berg komt dat in de winter een skigebied is, lijkt het soms op een spookdorp. Gesloten hotels, restaurants en lege appartementen en winkeltjes zijn gesloten. Maar vandaag is het druk, er zijn mountainbike wedstrijden. 

Er doen zowel volwassenen als kinderen mee en het is een groot evenement.

We rijden via de andere kant van de berg weer weg en komen langs mooie plaatsjes en prachtige uitzichten. 

Noojee Trestle Bridge, 22 meter hoog en meer dan 100 meter lang en is in 1918 gebouwd als spoorbrug voor het vervoer van hout

Terug naar huis, even douchen en dan naar Magaret, een van de vrienden van Jasper, die ons heeft uitgenodigd voor diner. We hebben een geweldige avond en nu is het ook tijd om definitief afscheid te nemen, want hun zien we niet meer.

We hebben een paar gezellige avonden met hun gehad

 

Reageer op dit bericht