Woensdag

Vanmorgen na het ontbijt nog even de koffers inpakken en dan rijden wij alvast naar Melbourne naar de airport om onze wagen in te leveren en Stephan en Kristy halen ons daar weer op. Daarna rijden we naar het centrum van Melbourne, naar het appartement dat we gehuurd hebben voor vannacht. Aan de overkant kunnen we even iets eten en we krijgen al snel een berichtje dat ook Marco en Ruud bij het appartement zijn. Gezellig even gekletst over hoe hun reis naar de Great Ocean Road was. Ze hadden mooie foto's en hebben het heel fijn gehad. 

Melbourne bij avond vanuit ons appartement

Even allemaal wat opfrissen of douchen en dan rijden we naar Melbourne oost, waar Steph woont. Jasper is al in de flat van Steph en geeft ons een rondleiding. Als Steph terug is van haar werk, gaan we eten in een restaurant in oost. 

Zeker niet de beste kwaliteit, maar het geeft de sfeer weer en die was heel gezellig.

Daarna terug naar Steph 's flat, en nemen we afscheid van Jasper en Steph. Altijd een moeilijk moment, want je weet niet wanneer je elkaar weer ziet. Afscheid nemen is nooit leuk, maar zeker niet van je kind in Australië en zijn vriendin.

Terug naar ons appartement. Het is zo'n heerlijke avond, nog steeds 27 graden, dat we besluiten om nog in de stad wat te gaan drinken. Heerlijke avond!!

Reageer op dit bericht